28 Νοε 2018

Συνέντευξη για τα Βούρλα στον Γιώργο Γεωργιάδη και στο metadeftero 28-11-2018



Ξεκινήσαμε με τόσο κέφι, που δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. H εκπομπή κύλησε σαν γάργαρο νερό κι ας ήταν το θέμα της βαρύ.
Ευχαριστώ τον Γιώργο Γεωργιάδη για την πρωτοβουλία αυτής της συνέντευξης και για τη ζεστή φιλοξενία. Αισθάνθηκα ότι συνομιλώ μ' έναν φίλο, που από καιρό μας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Περπατήσαμε στη Δραπετσώνα και στα Βούρλα της δεκαετίας του ’30 με τη συντροφιά του Περιπλανώμενου Δερβίση (ο τίτλος της εκπομπής του στο metadeftero.gr), με το άκουσμα ήχων της εποχής.

Μπορείτε ν' ακούσετε την εκπομπή μ' ένα 

Γιώργος Γεωργιάδης και Τέτη Σώλου στο στούντιο του megadeftero.gr

Μόλις τελείωσε η εκπομπή, ντριν, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο ιδρυτής και υπεύθυνος της ομάδας Proud Seniors Greece, της ομάδας που διοργανώνει την αυριανή παρουσίαση. Μας έδωσε τα συγχαρητήριά του κι ακόμα μετέφερε με ενθουσιασμό το μήνυμα της επιτυχίας της εκπομπής στο άλλο ημισφαίριο. «Έχω μηνύματα από Νέα Υόρκη!»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που έρχεται από τα ίδια μέρη με τον Περιπλανώμενο Δερβίση του, από τη Μικρασία, μου έμαθε μια καινούργια λέξη: σεκέρ-λεμέ, αυτό που στη Νέα Υόρκη το λένε nap. Έτσι το λένε, αλλά δεν ξέρω αν έχουν χρόνο να το κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου