Ιζόλα, η νέα εποχήΗ Ιζόλα και ο κόσμος της γεννήθηκαν μέσα στην ισοπεδωτική εποχή της κρίσης από τη βαθιά και ακλόνητη πεποίθηση ότι ο μόνος τρόπος να αντισταθείς σ' αυτή τη βαριά και αντιδημιουργική εποχή, στην καινούργια κατοχή που γκρεμίζει και αφανίζει, είναι να κάνεις δημιουργικά πράγματα. «Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις». Το πνεύμα της είναι αισιόδοξο ακόμα και όταν το χιούμορ της είναι μαύρο. Ο τρόπος έκφρασής της είναι απλός, ελεύθερος, εναλλακτικός και εντέλει λυτρωτικός.

Έτσι γεννήθηκε η Ιζόλα το 2013. Δεν είναι το χάρτινο άλτερ έγκο μου. Η Ιζόλα είναι μια νέα εποχή.Η Ιζόλα είναι κοινωνική, εξωστρεφής, έξυπνη, ανεύθυνη, έχει πολλούς φίλους, φλερτ, στέκια και συνήθειες. Κινείται άνετα ανάµεσα στις συµβάσεις του καθωσπρεπισµού και της υπέρβασης. Είναι γνήσια, ανυστερόβουλη, έχει χιούµορ και αξίες που στην αρχή προκαλούν αµηχανία γιατί η κοινωνία έχει εθιστεί στην υποκρισία. Τελικά γίνεται αποδεκτή γιατί είναι αυθεντική.
Ως καλλιτέχνης είναι αφάνταστα δημιουργική. Το βιογραφικό της είναι πολύ πλούσιο!


Η Ιζόλα έχει μια απροσδιόριστη σχέση με τον Τριστάνο. Συνήθως η Ιζόλα διασκεδάζει φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον μάλλον συντηρητικό και υπεύθυνο Τριστάνο. Όταν η Ιζόλα εξαφανίζεται, ξέρουμε ότι κάπου είναι μπλεγμένη. Όταν ο Τριστάνος εξαφανίζεται, ξέρουμε ότι είναι στρωμένος στη δουλειά. Είναι έρωτας; Μπα! Είναι δεσμός; Ούτε. Έχουν τον δικό τους τρόπο ν' αγαπιούνται.

Με έχουν ρωτήσει αν ταυτίζομαι με την Ιζόλα. Αν πω όχι θα είναι ψέματα. Αν πω ναι δεν θα είναι αλήθεια. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από µένα, αλλά τις καταστάσεις του κόσµου µας τις περνάει µέσα από το δικό της φίλτρο. Αυτονομήθηκε πολύ γρήγορα. Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της κάνοντας ατομική έκθεση. Μαζί της έκανα κι εγώ την πρώτη ατομική μου έκθεση!Η Ιζόλα έχει δικό της μπλογκ. Λέγεται Σκιτσογραφείο Το τέλειο. Επισκεφθείτε το! Εκεί θα βρείτε σκίτσα, κόμικς, αφίσες, φανζίν, βίντεο και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου