Εφημερίδες και περιοδικά


    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ     
Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία στήριξε τα βήματά μου σε δύο πολύ σημαντικές φάσεις. Σε δύο ξεκινήματα. Το πρώτο έγινε στη δεκαετία του 1980 με τη Μίκα.
Το δεύτερο στη δεκαετία του 2010, όταν δημιουργήθηκε η Ιζόλα (ξέρετε, το χάρτινο άλτερ έγκο μου). Τις συνεργασίες τις υπέγραφε η Ιζόλα. Βέβαια, δεν ήταν μυστικό ότι η Ιζόλα και η Τέτη ταυτίζονται.
Η συνεργασία μου με την εφημερίδα Έθνος και το ένθετο κυριακάτικο περιοδικό TV Έθνος κράτησε μία υπέροχη δεκαετία και χαρακτηριζόταν από μεγάλη ποικιλία. Με τον αρχισυντάκτη να θέλει διαρκώς ανανέωση και φρέσκα θέματα, ας έκανα κι αλλιώς! Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαβάσετε!


    ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ    
Τα πρώτα χρόνια συνεργάστηκα με διάφορα περιοδικά Αντί, Βαβέλ, Μουσική, 7 μέρες γυναίκα, TV3, Σινεμά και διάφορα άλλα. Στη Βαβέλ και στη Μουσική –αξέχαστα κι αγαπημένα περιοδικά, αξέχαστοι κι αγαπημένοι άνθρωποι– η συνεργασία ξεκίνησε με σκίτσα και κατέληξε σε κείμενα.
Στο περιοδικό Σινεμά δημοσιεύτηκε το κόμικς-ράπισμα «Το δράμα μιας καρδιάς», μια σάτιρα του ασπρόμαυρου ελληνικού μελό, αλλά και του εαυτού μου που είμαι φαν.
ΚΛΙΚ

Στο σύντομο πέρασμά μου από το παιδικό περιοδικό ΔΥΟ εγκαινιάστηκε η συνεργασία μου με τον χώρο της εικονογράφησης για παιδιά.

Συνεργάστηκα με τα περιοδικά Αστεράκι, που ήταν από τα πρώτα free press, και Παιδί και Νέοι Γονείς, που απευθυνόταν σε μεγάλους και παιδιά.
Με τα περιοδικά Αερόστατο και Συνεργασία συνεργάστηκα για πολλά χρόνια φτιάχνοντας με αυξανόμενο ενθουσιασμό επιτραπέζια παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές. 
Στο Αερόστατο δημοσιεύτηκε το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι και οι πρώτες σπαζοκεφαλιές.

Οι παρακάτω σελίδες είναι από τα περιοδικά Αερόστατο και Συνεργασία.

Σπαζοκεφαλιές
Ταξίδι στη Σκοτία
Περιπέτεια στην έρημο
Το τρένο που πετάει
Η σπηλιά της γοργόνας
Λαβύρινθοι
Ο θησαυρός του πειρατή
Ναι στην ειρήνη, όχι στον πόλεμο
Ταξίδι στην αρχαία Αθήνα
Το δαχτυλίδι των Ριπαφράτα
Ινδιάνικες σπαζοκεφαλιές
Οπτικές απάτες
Με καπέλο και μαγιό
Με πασατέμπο και γκαζόζα
Τα παραμύθια της Χαλιμάς

Επιτραπέζια
Συλλέκτης σπάνιων κόμικς
Ειρήνη στον πλανήτη
Παιχνίδι μνήμης με ινδιάνικα σύμβολα
Ξέρω τους ζωγράφους;

Μικρά άρθρα και ιστορίες
Προσοχή! Αυτές οι σελίδες είναι μόνο για παιδιά
Ιστορίες από την Τερακότα
Mail art
Και οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά
Ο βοσκός Νικάνορας και το Ρωμαίικο
Ινδιάνοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου