4 Δεκ 2015

Η φαντασία είναι εφόδιο για την κατάκτηση της γνώσης-Ευχαριστίες


Όταν αφήσαμε την Κοζάνη κι επιστρέψαμε στη βάση μας, οι εντυπώσεις ήταν τόσο έντονες που για μέρες μετά τηλεφωνιόμασταν και συζητούσαμε για το τριήμερο των δράσεων. Ήταν μια πλούσια και ξεχωριστή εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη. 
Η Αγγελική Βαρελλά, η Ιωάννα Μπακιρτζή-Μπαμπέτα κι εγώ, η Τέτη Σώλου, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δήμο Κοζάνης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Κοζάνης. 
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αντιδήμαρχο πολιτισμού και πρόεδρο του ΟΑΠΝ, την ακούραστη, δραστήρια, οργανωτική και αγαπητή Φάνη Φτάκα για την πρόσκληση, για τη θαυμάσια διοργάνωση, την υποδειγματική φιλοξενία, τον άψογο συντονισμό των δράσεων του τριημέρου, το ενδιαφέρον, τις φροντίδες, τον προσωπικό χρόνο και τα δώρα της.

Η Φάνη Φτάκα παρουσιάζει την Αγγελική Βαρελλά στα παιδιά.

Φάνη Φτάκα και Αγγελική Βαρελλά.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς, όλους όσους μας έκαναν τη ζωή εύκολη και τους αγαπητούς φίλους που έκαναν την παραμονή μας μια αξέχαστη εμπειρία.

Ευχαριστώ τον ΟΑΠΝ Κοζάνης, τον Δημήτρη Στραβού και την Ευρυδίκη Μαγουλοπούλου, που είχαν την καλοσύνη να μου παραχωρήσουν την άδεια χρήσης των φωτογραφιών τους για το άρθρο μου και το μπλογκ μου.



Διαβάστε ακόμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου